Konyaspor artık ikinci sırada değil! Süper Lig puan durumu

Konyaspor artık ikinci sırada değil! Süper Lig puan durumu

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertlilerin gollerini 26. dakikada Miha Zajc ve 68. dakikada Serdar Dursun attı. bu sonuçla Fenerbahçe, ikinci sıraya yerleşti.

İsmail Kartal, Ülker Stadı'nda takımını şu ilk 11 ile sahaya sürdü:

Altay Bayındır; Osayi-Samuel, Kim min-Jae, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu; Miguel Crespo, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi; Serdar Dursun

Domenec Torrent'in Kadıköy'deki 11'i ise şu şekildeydi:

Fernando Muslera; Omar Elabdellaoui, Marcao, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt; Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu; Alexandru Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis

FENERBAHÇE ÖNDE BASKIYLA BAŞLADI

Karşılaşmaya Fenerbahçe, Galatasaray'a önde yoğun pres ile başladı. 26. dakikada sarı lacivertliler öne geçti. Osayi-Samuel'in sağdan yerden ortasına direkt vuruş yapan Miha Zajc, takımını 1-0 öne taşıyan golü attı.

İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. İki ekip de ikinci yarıya aynı kadroyla çıktı.

68. dakikada Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Serdar Dursun'un arka direkte yaptığı kafa vuruşu ile sarı lacivertliler ikinci golünü attı.

86. dakikada Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu ile bulduğu gol, elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

Orta sahaların hızlı geçildiği ve çok fazla faullerin görüldüğü kalan dakikalarda iki ekip de elindeki fırsatları değerlendiremedi ve Fenerbahçe, Galatasaray'ı Ülker Stadı'nda 2-0 mağlup etti.

Ülker Stadı'nda karşılaşmayı 43.842 taraftar takip etti.

FENERBAHÇE İKİNCİLİĞi KONYASPOR'DAN DEVRALDI

Bu sonuçla puanını 59'a çıkaran Fenerbahçe, haftayı 72 puanlı lider Trabzonspor'un ardında ikinci olarak tamamladı. Galatasaray ise 41 puan ile 14. sırada kaldı.

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı Ülker Stadı'nda iki maç aradan sonra kazandı. Kadıköy'deki son 2 maçı Galatasaray 3-1 ve 1-0'lık skorlarla kazanmıştı. Bu sezon NEF Stadı'nda oynanan ilk maçı ise Fenerbahçe geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanmıştı.

TIKLAYIN: SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

Fenerbahçe yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. İsmail Kartal'ın öğrencileri son 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Kartal, takımın başına geçtikten sonra 12 lig maçında 8 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Domenec Torrent ise Galatasaray'ın başında çıktığı 12. lig maçında 6. kez mağlubiyet aldı. Galatasaray bu süreçte ayrıca 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Fenerbahçe'de Miha Zajc bu sezon ligde 8. Serdar Dursun ise 10. golünü attı.

fener.jpg

NTV

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum