Konyaspor, Anderson Niangbo İle Anlaştı: Orta Saha Gücüne Güç Kattı

Konyaspor, Anderson Niangbo İle Anlaştı: Orta Saha Gücüne Güç Kattı

Konyaspor, Fildişili oyuncu Anderson Niangbo'yu kadrosuna katarak orta saha hattını güçlendirdi.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, transfer atağına devam ediyor. Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreniyle Fildişili orta saha oyuncusu Anderson Niangbo ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Kulüp Asbaşkanı Mehmet Ali Görgülü'nün de hazır bulunduğu törende, Niangbo'nun yeşil-beyazlı formayı giyme heyecanı yaşandı.

Kulüp yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, 24 yaşındaki tecrübeli oyuncunun transferiyle ilgili memnuniyet dile getirilerek, "Anderson Niangbo'ya hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Anderson Niangbo, kariyerinde RB Salzburg, KAA Gent, Sturm Graz, Aktobe gibi önemli takımlarda forma giyerek deneyim kazandı. Yeşil-beyazlı takımda 7 numaralı formayı terletecek olan Niangbo'nun, orta sahadaki dinamizmi ve golcülüğüyle takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.