Konyaspor, Alassane Ndao'yu renklerine bağladı

Konyaspor, Alassane Ndao'yu renklerine bağladı

Konyaspor, transfer atağını sürdürüyor! İstanbulspor'dan Alassane Ndao ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Konyaspor, transfer dönemindeki aktif politikasını sürdürerek İstanbulspor'un deneyimli futbolcusu Alassane Ndao ile anlaşma sağladı. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Senegalli 27 yaşındaki futbolcu ile 2,5 yıllık bir sözleşme imzalandı. Transferin duyurusu, Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreniyle yapıldı ve törene Konyaspor Başkan Yardımcısı Halil İbrahim İncer de katıldı.

Açıklamada, "Alassane Ndao'ya hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Bu sezon İstanbulspor'da toplam 22 resmi maça çıkan Alassane Ndao, Konyaspor formasıyla 18 numarayı sırtında taşıyacak. Futbolcunun performansı ve deneyimiyle Konyaspor'un orta sahasını güçlendirmesi bekleniyor.

Konyaspor, transfer çalışmalarına devam ederek güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Daha önce de Valon Ethemi'yi zorunlu satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiralayan kulüp, yeni transferlerle takımını daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.