Konyaspor-Alanyaspor maçına gidecek taraftarlara ilave sefer duyurusu

Konyaspor-Alanyaspor maçına gidecek taraftarlara ilave sefer duyurusu

Olumsuz hava koşullarından etkilenmemek için Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Konyaspor - Alanyaspor maçı öncesi ve sonrası için taraftarların rahat ulaşımı için ek seferler düzenliyor.

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), futbol tutkunlarının rahat bir maç deneyimi yaşaması için harekete geçti. Gün içinde oynanacak olan Konyaspor - Alanyaspor maçı öncesinde ve sonrasında olumsuz hava koşullarından etkilenmemek adına ek seferler planladı.

Otogar - Alaaddin istikametine ek seferler düzenlenirken, tramvay da Cumhuriyet - Alaaddin istikametine ek sefer yapacak. Maç öncesi ve sonrası için ise Otogar tramvay durağı ile Stadyum arası otobüslerle aktarma yapılacak.

Ayrıca maç sonrası saat 18.15, 18.20 ve 18.25'te sırasıyla 52 nolu hat, 56 nolu hat ve 58 nolu hat için ilave seferler düzenlendiği bildirildi. Böylece taraftarlar, maç öncesi ve sonrası ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamadan desteklerini takımlarına sunabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.