Konya'nın her yerinde görmek mümkün! İşte satılan TOGG sayısı

Konya'nın her yerinde görmek mümkün! İşte satılan TOGG sayısı

Togg'un T10X modeli, 21 binin üzerindeki kullanıcı sayısıyla büyük beğeni topluyor. Türkiye'nin yerli otomobili, üretim hızını artırarak başarı grafiğini yükseltiyor.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, T10X modeliyle büyük bir ilgi ve talep görmeye devam ediyor. Togg'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, T10X'in yollardaki sayısının 21 binin üzerine çıktığı duyuruldu.

Geçen ocak ayında Togg Teknoloji Kampüsü'nde gerçekleştirilen bakım, onarım ve envanter sayımlarının ardından 8 Ocak'ta üretime hızla başlandığı belirtilerek, bu süreçte dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024'te güncel tasarımıyla T10F'in tanıtıldığı ifade edildi.

Açıklamada, 9 Ocak'ta T10X için çekilişsiz, kurasız genel sipariş döneminin başlatıldığı ve ocak ayının sonunda 1625 yeni kullanıcının T10X'e kavuştuğu bilgisi paylaşıldı.

Bugüne kadar 21 bin 208 adet T10X'in yollarda olduğu vurgulanarak, Türkiye'nin yerli otomobili olan Togg'un başarılı bir şekilde karşılandığı gözler önüne serildi. Bu gelişmelerle birlikte Togg, yerli otomobil sektöründe önemli bir oyuncu olarak konumunu pekiştiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.