Konyalı sporcu MMA’da 2. oldu

Konyalı sporcu MMA’da 2. oldu

Azerbeycan’da düzenlenen MMA Dünya şampiyonasında Konyalı sporcu Barışhan Özer 2. oldu.

 

Azerbeycan’da düzenlenen MMA Dünya şampiyonasında Konyalı sporcu Barışhan Özer 2. oldu. Çeşitli ülkelerden yaklaşık 200 sporcunun katıldığı şampiyonada 2. olan Özer hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Beni çalıştıran yetişmemde emeği geçen hocalarım Fahrettin Arslan ve Hamit Dilibaz’a teşekkür ederim” dedi.

DİLİBAZ: ÖRNEK OLACAK

Barışhan Özer’in başarısının örnek olacağını ifade eden Cobra Spor Kulübü antrenörü Hamit Dilibaz, Barışhan Özer’in Anadolda bu sporla uğraşan gençler için ışık olduğunu belirterek, “Barışha Özer gibi bir çok sporcumuz var ve hedefimiz bundan sonra daha iyi olmak ve Dünya şampiyonları çıkarmak. Barışhan Özer bu sporla ilgilenen gençlerimiz için bir umut ve ışık olacaktır ” diye konuştu.

Antrenör Fahrettin Arslan ise yetenekli çok gencin olduğunu ancak imkansızlık nedeniyle gençlerin spora yeterince zaman ayıramadığını belirterek, “Kulüp olarak bir çok başarıya imza attık. Ancak yetenekli sporcularımızın bir çoğu maddi imkansızlıklar yüzünden kaybolup giderken, bazı sporcularımıza ise yetkililer bizim gibi kulüplere yeterince destek sağlamadıkları için kaybediyoruz. Futbola gösterilen ilginin yarısı bu tür salon sporlarına da gösterilse daha çok başarılı sporcu Türkiye’nin adını uluslar arası arenalarda başarıyla temsil eder. Sporcumuz Barışhan Özer’i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu