Konyalı sanayicilerin sorunları masaya yatırıldı

Konyalı sanayicilerin sorunları masaya yatırıldı

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Konya Valisi Vahdettin Özkan, sanayicilerin sorunlarını dinledi ve çözüm odaklı iş birliği vurgusu yaptı.

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen'in liderliğinde düzenlenen toplantıda, Konya Valisi Vahdettin Özkan ile sanayicilerin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Toplantıda, KSO'nun 24 meslek komitesinin başkanları, sektörlerin karşılaştığı zorlukları ve taleplerini aktardı.

Konyalı sanayicilerin sorunları masaya yatırıldı

Vali Özkan, iş birliği ve iletişimin önemine vurgu yaparak, sorunların analiz edilip çözüm planlarının hazırlanması talimatını verdi. Ayrıca, sağlıklı gıda erişiminin stratejik önemine değinerek, bilgi teknolojileri ve denetim mekanizmalarının güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Konya Sanayi Odası Başkanı Büyükeğen ise, sanayicilerin karşılaştığı zorlukları çözme çabalarını ve mesleki eğitim seferberliği başlatıldığını ifade etti. Özellikle, gençlerin mesleki eğitime yönlendirilmesi ve iş hayatına hazırlanması için çaba harcandığını vurguladı.

Konyalı sanayicilerin sorunları masaya yatırıldı

Toplantıya Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın yanı sıra, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Memiş Kütükcü ve Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.