Konya'dan kar yağışı nedeniyle kapalı yol yok, çıkışlar serbest (Antalya, Ankara, İstanbul ve diğer güzergahlarda son durum)

Konya'dan kar yağışı nedeniyle kapalı yol yok, çıkışlar serbest (Antalya, Ankara, İstanbul ve diğer güzergahlarda son durum)

Konya'da ve komşularında kar yağışı sürüyor. Son alınan bilgilere göre şehrin komşularında da kar yağışı sürüyor.

Şehir nihayet beklediği kar yağışıyla buluştu. Konya bembeyaz gelinliğiyle vatandaşın özellikle de çiftçinin yüzünü güldürdü.

Konya genelinde yağış sürüyor. Şehrin tamamında ise Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, ilçe belediyelerinin ve çevreyollarında da Karayolları'nın çalışmaları sabah saatlerine dek devam etti.

GÜZERGAHLARDA SON DURUM

Konya'yı diğer şehirlere bağlayan ve sık kullanılan Aksaray Yolu, Antalya Yolu, Karaman Yolu, Ereğli Yolu, İstanbul Yolu'nda ekipler yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Geceden bu yana yapılan çalışmalar sayesinde araç trafiğine engel durumlar ortadan kaldırıldı. An itibariyle kapalı güzergah çoğunlukla görülmüyor.

KAPALI YOLLAR

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre Konya'nın komşularıyla bağlantı yollarında herhangi bir olumsuzluk yok. Ancak yetkililer sürücülerin tedbirsiz yola çıkmamalarını istiyor.

Son bilgilere kapalı güzergahlar şu şekilde:

karaman-ayranci-yol-kapali.jpgtarasci-yol-kapali.jpg

Kar yağışı an itibariyle şu şekilde sürüyor:

konya-kapali-yollar.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.