Konya'dan 'çengel'le çekip aldılar! 216 gözaltı var

Konya'dan 'çengel'le çekip aldılar! 216 gözaltı var

Konya dahil 81 ilde eş zamanlı "çengel" operasyonu! 216 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Gelişmeyi Bakan Yerlikaya aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğinin önlenmesine yönelik Konya dahil 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "çengel" operasyonunda 216 şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğin önlenmesine yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'çengel' operasyonunda 216 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Halkımızın sağlığını korumak için kararlı mücadelemiz sürecek." ifadelerini kullandı.

Operasyonda, sahte alkollü içki üretiminde kullanılan 11 adet kaçak üretim tesisi, 11 adet depo, 10 adet araç ve 11 adet ruhsatsız alkollü içki üretim makinesi ele geçirildi. Ayrıca, 10 bin 855 litre etil alkol, 2 bin 200 litre sahte alkollü içki, 11 bin 400 adet bandrolsüz alkollü içki ve 3 bin 200 adet sahte bandrol ele geçirildi.

konya-alkol-operasyonu.jpg

Operasyonda gözaltına alınan şüpheli şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.