Konya’dan bir acı haber daha! 3 kişi yaşamını yitirdi

Konya’dan bir acı haber daha! 3 kişi yaşamını yitirdi

Konya'nın Ilgın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Araç sürücüsünün aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza, polis tarafından soruşturuluyor.

Konya'nın Ilgın ilçesinde, Konya-Ilgın karayolunun ilçe çıkışındaki hayvan pazarı bölgesinde bugün meydana gelen trajik bir trafik kazası, üç kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

k1.jpg

Plakası 42 CJB 68 olan İ. Ö. tarafından kullanılan araç, aşırı hızla seyretmekteyken kontrolünü kaybederek yoldan çıkıp ağaca çarptı.

k2.jpg

Kazada araçta bulunan 5 kişiden 3'ü olay yerinde hayatını kaybederken, diğer iki yolcu ise yaralı olarak Konya'ya sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenlerin arasında araç sürücüsü İ.Ö. ile birlikte G.Ö. ve M.Ö. de bulunuyordu. Yaralıların durumlarıyla ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

k3.jpg

Polis, kazanın ardından soruşturma başlattı ve olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.