Konya'da uyuşturucu operasyonları! Direksiyon altından 100 bin kişiyi zehirleyecek bonzai hammaddesi çıktı

Konya'ya sevkıyat yaptığı belirlenen zehir tacirlerine yönelik narkotik operasyonunda durdurulan bir otomobilin direksiyonun altına gizlenmiş 100 kişiyi zehirleyecek 500 gram bonzai hammaddesi ve başka bir araçta 25 bin 33 uyuşturucu hap ele geçirildi

Konya'da zehir tacirlerine yönelik narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde uygulama noktasında durdurulan bir otomobilin direksiyonun altına gizlenmiş 500 gram bonzai olarak tabir edilen uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi. Şehir dışından kent merkezine uyuşturucu sevkiyatı yaptığı belirlenerek durdurulan başka bir araçta ise 25 bin 33 uyuşturucu hap bulundu. 100 bin kişiye uyuşturucu pazarlamak isteyen 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri uyuşturucu batağından korumak için zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına karşı mücadeleye devam ediyor. Polis ekiplerinin aralıksız olarak devam ettirdiği uygulamalarda şüphe üzerine bir otomobil durduruldu.

Direksiyon altına gizlenmiş 500 gram bonzai ele geçirildi

100 BİN KİŞİYİ ZEHİRLEYECEK UYUŞTURUCU HAM MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan aramada aracın direksiyonunun altındaki kısma zulalanmış halde 500 gram bonzai olarak tabir edilen uyuşturucu ham maddesi ile 11 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçirilen bonzai ham maddesinden 80 kilogram uyuşturucu elde edilebileceği ve 100 bin kişiyi zehirleyebileceği öğrenildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle birlikte araç içerisindeki 3 şüpheli ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Direksiyon altına gizlenmiş 500 gram bonzai ele geçirildi

KONYA'YA UYUŞTURUCU SEVKIYATINA DARBE

Narkotik ekiplerinin farklı bir çalışmasında ise, uyuşturucu sevkiyatı yapmak için il dışından geldiği tespit edilen bir otomobil durduruldu. Araç sürücüsü şüpheli gözaltına alınırken, arama yapılan otomobilde 25 bin 33 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi.

Direksiyon altına gizlenmiş 500 gram bonzai ele geçirildi

İKİ OPERASYONDA 4 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan 4 şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde kullanmak" ve "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlarından sevk edildikleri adliyede çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisi verildi.

Direksiyon altına gizlenmiş 500 gram bonzai ele geçirildi

Direksiyon altına gizlenmiş 500 gram bonzai ele geçirildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.