Konya'da tuvaletin lağım gider borusundan uyuşturucu çıktı! Sifonu çekmeyince yakalandılar

Konya'da narkotik polisinin bir eve düzenledikleri baskında, tuvaletin lağım gider borusuna saklanmış halde uyuşturucu ele geçirdi. Polisin uyuşturucuyu bulamayacağını zannederek sifonu çekmemişler..

Konya'da narkotik ekipleri Tatlıcak Mahallesi’nde bir eve düzenledikleri baskında, tuvaletin lağım gider borusuna saklanmış halde uyuşturucu ele geçirdi. Farklı adreslere yapılan baskınlarda ise çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 18 şüpheliden 12'si sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarıyla mücadelesini sürdürüyor. Bu çerçevede narkotik ekiplerinin Karatay, Meram, Selçuklu ve Akşehir ilçelerinde sokak satıcıları ve zehir tacirlerine yönelik yürüttüğü saha çalışmalarına devam ediyor.

1-001.jpg

Narkotik ekipleri Konya’nın Karatay, Meram, Selçuklu ve Akşehir ilçelerinde yürüttüğü saha çalışmalarının ardından operasyon için düğmeye bastı. Birçok şahıs üzerinde ve ikamette arama gerçekleştirildi. Zehir tacirlerinin polis baskını olasılığına karşı uyuşturucuyu saklamak için geliştirdiği yöntemler ise iyice mide bulandırıcı bir hal almaya başladı.

9.jpg

YAKALANMAMAK İÇİN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALMIŞLAR(!)

Ekipler Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi’nde tespit edilen bir ikamete operasyon düzenlemek üzere harekete geçti. Ekipler adrese ulaştığında onları çift kapılı bir ev karşıladı. Zehir tacirlerinin akılları sıra polisi durdurmak için yaptırdığı ferforje çelik kapı ekipleri durdurmaya yetmedi. İçeri giren polis ekipleri evde arama yapmaya başladı.

8.jpg

Evi didik didik arayan polis ekipleri hayrete düşüren bir detayla karşılaştı. Zehir tacirlerinin uyuşturucuyu tuvaletin lağım giderine sakladıkları tespit edildi. Uyuşturucu satıcılarının akılları sıra polisin bulamayacağını düşünerek uyuşturucuyu gider borusuna sakladıkları, hatta sifona bilerek basmadıkları çünkü polis gittikten sonra çıkarıp tekrar pazarlayacakları ortaya çıktı.

Gider borusunda 15 gram eroin ve bir miktar bonzai maddesi bulundu. Baskın yapılan evde 1 şüpheli gözaltına alındı.

3-001.jpg

SOKAK SATICILARINA YÖNELİK OPERASYONDA 18 GÖZALTI

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin zehir taciri ve sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonlarda ise yaklaşık 2 kilogram eroin, yaklaşık 100 gram bonzai, 200 adet uyuşturucu hap, bir miktar metamfetamin, esrar ve skunk ile 2 adet hassas terazi ele geçirilirken, 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si sevk edildiği adliyede çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerden 4'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 6 kişi serbest bırakıldığı bilgisi verildi.

2.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

10-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.