Konya'da tefecilik operasyonu: Baskın anı kamerada

Konya Emniyet Müdürlüğü'nün koordineli operasyonunda, tefecilik suçlamasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Operasyonda, silahlar, kesici aletler ve milyonlarca liralık senet ele geçirildi.

Konya'da Emniyet güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, tefecilik suçlamasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan koordineli operasyonlarda, şüphelilerin ikamet ve iş yerleri detaylı bir şekilde arandı.

Operasyonlar neticesinde 3 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet şarjör, 5 adet kurusıkı tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 43 adet tüfek kartuşu, 8 adet kılıç, kasatura vb. kesici alet, 265 bin TL nakit para ve 4 milyon lira değerinde 91 adet senet ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler adli makamlara sevk edilerek tutuklanmalarına karar verildi. Operasyonlar, emniyet güçlerinin organize suçlarla mücadele kapsamında gösterdiği kararlılık ve etkin çalışmaların bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Emniyet yetkilileri, tefecilik gibi toplumun huzurunu ve ekonomik dengesini tehdit eden suçların üzerine kararlılıkla gidileceğini belirtiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.