Konya'da site bahçelerinde aşı yapılmaya başladı

Konya'da site bahçelerinde aşı yapılmaya başladı

Konya'da sağlık ekipleri koronavirüs aşısı çalışmalarını büyük sitelerde kurdukları aşı istasyonlarıyla yapmaya başladı. Meram Divanpark Sitesi'ne gelen ekipler aşı olmak isteyenlere kamelyada aşı uygulaması yaptı

Konya'da sağlık ekipleri koronavirüs aşısı çalışmalarını büyük sitelerde kurdukları aşı istasyonlarıyla yapmaya başladı.

01.jpg

Meram Sağlık Müdürlüğü ekipleri Meram'da bulunan Divanpark Sitesi'nde kamelyada kurdukları aşı istasyonu ile aşı olmak isteyenlere aşılarını yaptılar.

d.jpg

Meram Divanpark Sitesi yönetimiyle görüşerek site sakinlerine bir gün önceden haber edilerek isteyenlerin veya aşı sırası gelenlerin aşıları site kamelyasında yapıldı.

dddd.jpg

Site yönetiminin bir gün önce site sakinlerine yolladığı mesajla davet edilen aşı olmak isteyenler site bahçesine kadar gelen ekiplerle hem kafalarına takılan sorulara cevap aradılar hem de ikna olanlar aşılandı.

ddd.jpg

Site yönetiminin mesajı şöyle:

Değerli site sakinlerimiz, pandemiyle mücadele kapsamında sitemizde Meram İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık ekipleri tarafından yarın saat 14:00-20:00 arasında Covid-19 aşılama çalışması yapılacaktır. Site sakinlerimizin belirtilen saat aralığında sitemizin kamelyalarının olduğu ortak alana gelerek kafalarına takılan sorular varsa onlara cevap aramaya ve ikna olurlarsa aşılarını olmaya davet ediyoruz. İlginiz için teşekkür ederiz.

dd.jpg

dddddddddddd.jpgddddddddddddddddddddddd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.