Konya'da sahte para olayına karışan iki kişi Burdur’da yakalandı

Konya'da sahte para olayına karışan iki kişi Burdur’da yakalandı

Konya'da sahte para olayına karışan 2 şüphelinin bulunduğu araç Burdur girişinde durduruldu. Araçta çok sayıda sahte parayla yakalanan 2 şahıstan 1'i tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Konya'da sahte para olayına karışan 2 şüpheli sahte döviz ve Türk liralarıyla Burdur'da yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklanırken, diğerinin adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konya'da sahte para olayına karıştığı değerlendirilen bir aracı kentte giriş noktasında durdurdu.

Ekipler araç ve şahıslar üzerinde yaptıkları aramada, 4 adet 200 Euro olmak üzere toplamda sahte olduğu değerlendirilen 800 Euro, 3 adet 50 Euro olmak üzere toplamda sahte olduğu değerlendirilen 150 Euro, 19 bin 230 TL ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.Ö. ve Y.A. "Parada sahtecilik" suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden A.Ö. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Y.A.'nın ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Konya'da sahte para olayına karışan iki kişi Burdur’da yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.