Konya'da motosiklet çalan hırsız benzinlikte polisi görünce şok oldu! O anlar kamerada

Konya’da çaldığı motosikletle benzin almak için akaryakıt istasyonuna gelen hırsız polisi görünce motoru bırakıp kaçtı. Hırsızlık, yaralama ve benzeri suçlardan 11 adet kaydı olan hırsız kısa süreli kovalamaca sonunda yakalandı

Konya’nın Kulu ilçesinde bir motosikletin çalınma ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri çalışma başlattı. Bir benzin istasyonunda bir anda yanında beliren polisi gören hırsız, motosikleti bırakarak kaçtı. Hırsızın peşine düşen polisler, kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı.

BENZİNLİKTE GÖRÜLDÜ

Konya'nın Kulu ilçesinde bir vatandaş motosikletinin çalınmasıyla ilgili ihbarda bulundu. Olay üzerine çalışma başlatan polisler bir benzin istasyonunda çalınan motosiklete rastladı.

11 SUÇ KAYDI VAR

Polislerin yanına geldiğini fark eden şüpheli şahıs motosikleti bırakarak kaçmaya başladı. Daha önceden hırsızlık, yaralama ve benzeri suçlardan 11 adet kaydı olan şüpheliyle polis arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı.

KOVALAMACADA YAKALANDI

Hırsızlık şüphelisinin B.C.Ş. olduğunu tespit eden ekipler, şahsı kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı.

TRAFİK CEZASI UYGULANIP ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan B.C.Ş.’ye trafik yönünden 6.166 TL idari para cezası uygulanırken emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

1-001.jpg

2-001.jpg3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.