Konya'da minik hafızlardan sabahın nurunda Gazze ve tüm mazlumlar için dua

Konya'da minik hafızlardan sabahın nurunda Gazze ve tüm mazlumlar için dua

Konya Abdülezel Paşa Hafız İmam Hatip Ortaokulu ve Yunus Emre Kur'an Kursu öğrenci ve öğretmenleri, Selçuklu Kaymakamı Tortop ve Başkan Pekyatırmacı'nın katılımıyla "Vakti Kuşanmak" temasıyla Bosna İbrahim Hakkı Konyalı Camii'nde sabah namazı Buluştu

Konya İl Müftülüğünün düzenlediği “Sabah Namazı Buluşması”nda Yunus Emre Kuran Kursu, Abdülezel Paşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve Konyalılar bir araya gelerek sabahın nurunda; ülkemiz, milletimiz, Filistin, Gazze ve tüm mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimiz için dualar etti.

sabah-namazi-bulusmasi.jpg

Abdülezel Paşa Hafız İmam Hatip Ortaokulu ve Yunus Emre Kur'an Kursları "Vakti Kuşanmak" temalı Sabah Namazı Buluşmasının ardından bir açıklama yapan Okul Müdürü İbrahim Çürük, şu ifadeleri kullandı:

"Şehitlerimize Filistin ve Gazze'ye tüm mazlum Müslümanlara duada binlerce öğrenci veli ve halkımızla şahitliği olan Sabah namazında buluştuk. Bizleri öğrenci öğretmen ve velilerimizle Sabah namazında buluşturan Rabbimize hamd olsun. Vakit, "Vakti Kuşanmak". Bugün sabah namazında Abdülezel Paşa İmam Hatip Ortaokulu ve Yunus Emre Kur'an kursumuzun öğrenci, öğretmen, hafız hocalarımız, velilerimiz, gönüldaşlarımız, Selçuklu Kaymakamımız Eflatun Can Tortop Bey Selçuklu Belediye Baskanımız Ahmet Pekyatırmacı Bey ve Mahalle muhtarlarımızla Bosna İbrahim Hakkı Konyalı Camii'ndeydik. Namazımızı Konya Selçuklu Müftümüz Selim Yazıcı Bey'in İmameti, sohbeti, Cami Muezzinimiz Şefik hocamızın tesbihatı hafız öğrencilerimizin Fetih Suresi kıraati ve öğrencilerimiz Talha ve Uğur'un hatim dualarıyla eda ettik. Akabinde musahafalaşma, Büyükşehir, Selçuklu belediyelerimizin ve hayır sahiplerimizin ikramı ile Sabah Namazı "Vakti Kuşanmak 2" etkinliğimiz sona erdi. Velilerimizin ,öğrencilerimizin simaları görülmeye değerdi. Rabbim öğrencilerimizin hayatlarını bereketli eylesin üçüncü devre buluşmamızda bir araya gelme dua ve niyazımızla..."

sabah-namazi-bulusmasi1.jpg

Programın ardından Başkan Pekyatırmacı ve Kaymakam Tortop öğrenciler ve cemaate ikramlarda bulundu.

sabah-namazi-bulusmasi7.jpg

sabah-namazi-bulusmasi8.jpg

sabah-namazi-bulusmasi3.jpg

sabah-namazi-bulusmasi11.jpg

sabah-namazi-bulusmasi4.jpg

sabah-namazi-bulusmasi12.jpg

sabah-namazi-bulusmasi19.jpg

sabah-namazi-bulusmasi5.jpg

sabah-namazi-bulusmasi10.jpg

sabah-namazi-bulusmasi13.jpg

sabah-namazi-bulusmasi14.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.