Konya’da meyve suyu kutularından eroin çıktı! 6 zehir taciri tutuklandı

Konya'da yol uygulamasında şüphe üzerine durdurulan hafif ticari araçta yapılan aramada meyve suyu kutularına gizlenmiş eroin ve araçta zulalanmış hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 zehir taciri tutuklanarak cezaevine gönderildi

81 ilde gece gündüz teyakkuzda olan Narkotik ekipleri, zehir tacirlerinin “Kökünü Kurutana” kadar operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Operasyonlar kapsamında Konya Narkotik ekipleri de gençleri zehirlemek için her yolu deneyen zehir tacirlerine yönelik temizliğe devam ediyor.

Konya'da yol uygulamasında şüphe üzerine durdurulan bir hafif ticari araçta yapılan aramada meyve suyu kutularına gizlenmiş 3 parça halinde 285 gram eroin maddesi ve aracın çeşitli yerlerinde zulalanmış 470 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Narkotik ekipleri şehir girişinde yapılan yol uygulamasında bir aracı durdurdu. Araçtaki şahısların tavırlarından şüphelenen ekipler, araç içerisinde ve şahısların üzerinde hassas burunlu narkotik köpeği eşliğinde arama yaptı.

MEVYE SUYU KUTUSUNDAN EROİN ÇIKTI!

Yapılan aramada araç içerisinde meyve suyu kutusunun içine gizlenmiş vaziyette 3 parça halinde 285 gram eroin maddesi ve yine aracın farklı yerlerine zulalanmış 470 adet uyuşturucu Hap maddesi ele geçirildi.

6 ZEHİR TACİRİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Narkotik ekiplerince gözaltına alınan Hüseyin Görgülü, eşi Gurbet Görgülü, Orhan Samur, Şafak Karsavuran, Zekiye Babayiğit ve Mustafa Kotuk Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.