Konya'da komşu kurşunuyla katledilen Fehmi ve Memduh Türk'e son görev

Konya'da komşu kurşunuyla katledilen Fehmi ve Memduh Türk'e son görev

Konya Çumra'da alkollü olduğu öğrenilen Hüseyin K. tarafından açılan ateşle ölen Fehmi Türk ile oğlu Memduh Türk, bugün Türkmen Karahüyük Mezarlığına defnedildi. Vefatları ilçede büyük üzüntü yaşatan baba oğlun cenazesine katılım yoğundu

Konya'nın Çumra ilçesinde alkollü olduğu öğrenilen 54 yaşındaki Hüseyin K. tarafından ateş açılması sonucu vefat eden baba Fehmi Türk ile oğlu Memduh Türk, kılınan cenaze namazının ardından dualarla mahalle mezarlığına defnedildi. Olay sırasında yaralanan Hamit Çelik ile 8 yaşındaki yeğeni Osman Cihad Çelik’in tedavisi sürüyor.

Konya’nın Çumra ilçesi Türkmenkarahüyük Mahallesinde 12 Mart Cumartesi akşamı yaşanan olayda, Hüseyin K. (54), alkollü halde, Fehmi Türk (61) ile oğlu Memduh Türk’ü (28) ardından da Hamit Çelik (49) ve yeğeni Osman Cihad Çelik’i ile silahla vurdu.

Fehmi Türk ve oğlu Memduh Türk öldü

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çumra Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Fehmi Türk ve Memduh Türk yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hamit Çelik ve Osman Cihad Çelik ise Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Cinayet zanlısı Hüseyin K., mahallelinin yardımıyla, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Otopsi işlemleri tamamlanan baba-oğul toprağa verildi

Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün cenazeleri teslim alınan Fehmi Türk ile oğlu Memduh Türk, Türkmen Karahüyük Mahallesi Camiinde, kılınan cenaze namazını müteakip, dualar ve gözyaşlarıyla mahalle mezarlığına defnedildi.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Fehmi Türk ve oğlu Memduh'tan geriye yan yana fotoğrafları kaldı.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.