Konya'da kadın çantalarında uyuşturucu ticareti polise takıldı! 3'ü kadın 4 tutuklama

Konya'da yol uygulamasında durdurulan araçta 2 kilo 961 gram kokain ile yakalanan Tarık Erdem ve Serap Erdem çifti ile Meram'da çantalarından 1.500 adet uyuşturucu hap çıkan Ceyhan Yıldız ve Ülkü Ceylan isimli iki kadın çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Konya'da yol uygulamasında durdurulan araçtaki evli çiftin şüpheli hareketleri üzerine hassas burunlu narkotik köpeği Alex ile yapılan aramada 2 kilo 961 gram kokain maddesi ele geçirildi. Araçtaki Tarık Erdem ve Serap Erdem çifti tutuklandı. Öte yandan Meram'da çantalarında bin 500 adet uyuşturucu hapla yakalanan Ceyhan Yıldız ve Ülkü Ceylan isimli iki kadın da mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇEVİRMEYE TAKILAN ARAÇTA KİLOLARCA KİLOLARCA KOKAİN ÇIKTI

Konya polisi gençleri zehirlemek isteyen zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Zehir tacirleri ve sokak satıcılarına karşı yapılan başarılı operasyonlara her gün bir yenisini ekleyen Narkotik Ekipleri piyasaya sürülmek üzere yola çıkarılan uyuşturucu maddeleri zehir tacirleriyle birlikte yakaladı.

EVLİ ÇİFTİN ŞÜPHELİ HAREKETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Yol uygulamasında durdurulan bir araçtaki evli çiftin şüpheli hareketleri Narkotik Polisinin dikkatinden kaçmadı. Polis ekiplerince hassas burunlu narkotik köpeği Alex ile araçta yapılan detaylı aramalarda arka koltuğun alt kısmına zulalanmış vaziyette toplam 2 kilo 961 gram kokain maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan evli çift Tarık Erdem ve Serap Erdem gözaltına alındı.

MERAM'DA DURDURULAN İKİ KADININ ÇANTASINDAN 1500 HAP ÇIKTI

Öte yandan Narkotik ekiplerince yapılan saha çalışmaları esnasında Meram ilçesinde durdurulan iki kadının çantalarında yapılan aramalarda toplam 1.500 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirilerek el konulurken, Ceyhan Yıldız ve Ülkü Ceylan gözaltına alındı.

4 ZEHİR TACİRİ DAHA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan Tarık Erdem ve Serap Erdem çifti ile Ceyhan Yıldız ve Ülkü Ceylan isimli şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

kokain.jpghap.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.