Konya’da gizemli kayıp! Sude ve Cumali Akçam kardeşleri babaları mı kaçırdı?

Konya’da gizemli kayıp! Sude ve Cumali Akçam kardeşleri babaları mı kaçırdı?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Konya’dan kaybolan Sude ve Cumali Akçam kardeşlerin akıbeti merak ediliyor. Anne Keziban Dağlı, iki kardeşin babaları tarafından kaçırıldığını iddia ediyor.

Konya'da yaşanan gizemli bir kayıp olayı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündem oldu.

Müge Anlı’nın, “Çok enteresan bir kayıp” diyerek duyurduğu olayda çocukların annesi Keziban, babalarını suçluyor.

13 Ekim 2023 tarihinde Konya’dan kaybolan Sude (14) ve Cumali (12) Akçam kardeşlerden 11 gündür haber alınamıyor. Bu endişe verici durumun ardında, aile içi bir karmaşa olduğu iddia ediliyor.

Kardeşlerin annesi Keziban Dağlı, ilk evliliğini Burhan Akçam ile yapmış ve bu evlilikten Melisa (19), Sude (14) ve Cumali (12) isimli üç çocukları dünyaya gelmişti. Ancak Keziban ve Burhan Akçam boşandılar. Keziban, ikinci evliliğini Yusuf Dağlı ile yaptı ve bu evlilikten de iki çocuğu dünyaya geldi. Ancak Keziban ve Yusuf Dağlı, boşanma aşamasına geldi ve ayrı yaşamaya başladılar.

AYRILDIĞI EŞİ Mİ İKİNCİ EŞİ Mİ

Sude ve Cumali'nin aniden ortadan kayboluşu üzerine, anne Keziban, çocuklarının ya ayrıldığı ilk eşi Burhan Akçam ya da boşanma aşamasında olduğu ikinci eşi Yusuf Dağlı tarafından kaçırıldığını düşünüyor.

MÜGE ANLI: ÇOK ENTERESAN BİR KAYIP

Bu iddia, program sunucusu Müge Anlı tarafından "çok enteresan bir kayıp" olarak nitelendirildi.

Kaybolan Sude ve Cumali'nin akıbeti hala belirsizliğini korurken, aile içi bu gizemli olayın çözülmesi için yetkililer ve toplumun yardımı bekleniyor. Araştırmalar devam ederken, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, kaybolan kardeşlerin bulunmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.