Konya'da geleneksel Çocuk Film Günleri yarın başlıyor! Ücretsiz film ve atölyeler..

Konya'da geleneksel Çocuk Film Günleri yarın başlıyor! Ücretsiz film ve atölyeler..

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Konya Çocuk Film Günleri 29 Temmuz Cuma günü (yarın) başlıyor. Çocuk Film Günleri’nde, ücretsiz film gösterimleri, müzikal çocuk tiyatroları ve çeşitli atölye etkinlikleri yer alacak

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenleyeceği Konya Çocuk Film Günleri 29 Temmuz Cuma günü (yarın) başlayacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocukların hayal dünyalarını zenginleştirmek, onlara hoşça zaman geçirmek için düzenleyecekleri Konya Çocuk Film Günleri’nde çok özel aktivitelerin yer alacağını belirtti.

ALTAY'DAN ÇOCUKLAR VE AİLELERİNE DAVET

Başkan Altay, “Bu yılki Konya Çocuk Film Günleri’nde 4 salonda 8 sinema filmi gösterimi, 2 salonda ise masal atölyeleri olacak. Otopark alanında ise çocuklara yönelik müzikal tiyatrolar, etkinlikler ve atölyeler gerçekleştirilecek. Bütün çocuklarımızı ve ailelerimizi etkinliğimize davet ediyorum” diye konuştu.

KONYA ÇOCUK FİLM GÜNLERİ NEREDE? SAAT KAÇTA?

Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi'nde yer alan M1 Konya Alışveriş Merkezi ve Avşar Sinema Salonları’nda 29, 30 ve 31 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Konya Çocuk Film Günleri, 11.00-23.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler