Konya'da feci olay! 23 yaşındaki genç annesini bıçakla ağır yaraladı! Polis kapıyı kırdı

Konya'da cinnet geçirdiği iddia edilen 23 yaşındaki genç, annesini bıçakladıktan sonra kendisini eve kilitledi. Polis ekipleri evin kapısını kırarak genci gözaltına alırken, oğlu tarafından bıçaklanan 57 yaşındaki ağır yaralı anne hastaneye kaldırıldı

Konya Selçuklu'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen genç iddiaya göre cinnet geçirmesi sonucu, annesini bıçakladıktan sonra kendisini eve kilitledi. Polis ekipleri tarafından evin kapısı kırılarak şüpheli gözaltına alındı. Oğlu tarafından bıçaklanan ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen kadın hastaneye kaldırıldı.

TARTIŞTIĞI ANNESİNİ BIÇAKLADI

Olay, 12.30 sıralarında Konya'nın Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Tekerler Sokak'ta üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde 4 katlı binanın 3'üncü katında oturan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 23 yaşındaki Samet Ş., annesi Fatma Ş. (57) ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası cinnet getiren Samet Ş., annesini bıçakladı.

POLİS KAPIYI KIRDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Annesini bıçakladıktan sonra kendisini eve kilitleyen Samet Ş., polis ekipleri tarafından evin kapısı kırılarak gözaltına alındı.

ANNENİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Elinden ve karın bölgesinden ağır yaralanan Fatma Ş., ilk müdahalesinin ardından ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Fatma Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.