Konya'da ev sahibi ile kiracı arasında kanlı hesaplaşma: Baba ile oğlu yaralandı

Konya'da ev sahibi ile kiracı arasında kanlı hesaplaşma: Baba ile oğlu yaralandı

Konya'nın Meram İlçesi'nde kiracı ve ev sahibi arasındaki kira anlaşmazlığından kaynaklanan çatışmada kan döküldü. Baba ve oğul hastaneye kaldırıldı, şüpheli gözaltına alındı.

Konya'nın Meram İlçesi Yenişehir Mahallesi'nde iddiaya göre, ev sahibi Osman B. (52) ile kiracı Mustafa E. (55) arasında uzun süredir devam eden kira anlaşmazlığı, dün akşam şiddetlendi.

Korkutmak amacıyla ateş açtı

Mustafa E. ve oğulları, kirada oturdukları evin hemen altında bulunan Osman B.'ye ait iş yerine geldi. İki taraf arasındaki anlaşmazlık nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede şiddet boyutlarına ulaştı. Ev sahibi Osman B., kiracısını korkutmak amacıyla iş yerinde bulunan bir tüfekle yere ateş açtı. Ancak bu çatışma sonucunda Mustafa E. ve oğlu Ahmet E. ayaklarından vurularak ciddi şekilde yaralandı.

Ev sahibi gözaltına alındı

Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yaralı baba ve oğul, ilk müdahalenin ardından ambulansla en yakın hastaneye sevk edildi. Şüpheli Osman B. (52), olay yerinde tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.