Konya'da dronla trafik denetimi! 34 sürücüye havadan ceza

Konya'da dronla trafik denetimi! 34 sürücüye havadan ceza

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, dronla yapılan trafik uygulamalarında emniyet kemeri takmadığı ve cep telefonuyla konuştuğu tespit edilen 34 sürücü iki noktada durdurularak cezai işlem uygulandı

Konya'da trafik ekipleri kural ihlali yapan sürücülere göz açtırmıyor. Beyşehir'de dronla yapılan uygulamada emniyet kemeri takmadığı ve cep telefonuyla konuştuğu tespit edilen sürücüler, Konya ve Isparta güzergahlarındaki kontrol noktalarında durdurularak cezaları kesiliyor.

Beyşehir Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından bugün Beyşehir-Isparta ve Beyşehir-Konya Karayolu güzergahlarında havadan denetimler gerçekleştirildi.

Denetimlerde emniyet kemeri takmadığı ve araç hareket halindeyken cep telefonuyla konuştuğu belirlenen 34 sürücü hakkında trafik cezası uygulandı.

Denetimler havadan karadan devam edecek

Havadan kural ihlali yaptığı belirlenen sürücülere cezaları, kontrol noktalarında bekleyen ekiplerce araçları durdurularak tatbik edildi. 104 aracın kontrol edildiği denetimlerin bundan sonra da devam edeceği öğrenildi.

Konya'da dronla trafik denetimi! 34 sürücüye havadan ceza

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.