Konya'da deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremler

Konya'da deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremler

Konya'da Kandilli Rasathanesi son deprem verilerine göre Güneysınır'da 1.8 ve Hadim'de 2.3 büyüklüğünde iki hafif deprem meydana geldi

Kandilli Rasathanesi son deprem verilerine göre Konya'nın Güneysınır ilçesinde saat 15.13'te 1.8 ve saat 15.26'da ise Hadim'de 2.3 büyüklüğünde iki hafif deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından artçı sarsıntılar bir çok ilde hissedilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş depremlerinin güçlü bir şekilde hissedildiği kentte sık sık 'Konya'da deprem mi oldu?' sorusuna cevap aranıyor. Konya'da 7 Mart 2023 Salı (bugün) 15.13 ve 15.26'da iki hafif şiddette deprem kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Konya'nın Güneysınır ilçesinde bugün saat 15.13'te 1,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Ömeroğlu olan ilksel deprem yerin 14,3 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Hadim ilçesine bağlı Aşağıesenler Mahallesinde ise saat 15.26'da 2.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilliye göre ilksel deprem yerin 11,9 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Depremle ilgili bir olumsuzluk bildirilmedi.

KANDİLLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ:

konya.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.