Konya'da çok garip 3 gün

Konya'da çok garip 3 gün

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar sürerken tüm illerde olduğu gibi Konya'da da protesto gösterileri ve protesto açıklamaları sürüyor. Aynı anda konser organizasyonları da tam gaz devam ediyor.

Dünyanın gözünü çevirdiği İsrail-Hamas çatışması sürerken bölgede kapsamlı savaş endişesi de sürüyor. İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan havalimanına saldırdığı bilgisi ise bu endişeyi doğrular nitelikte görülüyor.

KONYA'DA PROTESTOLAR SÜRÜYOR

İsrail'in sivil yerleşim yerlerine yaptığı saldırıları protesto eden birçok sivil toplum kuruluşu Konya'da ve Türkiye'nin farklı illerinde protestolarını sürdürüyor.

İSLAM DÜNYASININ DUYARSIZLIĞI

Ahmet Hakan'ın sunduğu programa katılan Filistin Sağlık Bakanlığı yetkilisi Enver Atuallah, Türkiye başta olmak üzere tüm müslüman devletlerini duyarsız olmakla suçladı.

KONYA'DA ÖZGÜR FİLİSTİN MİTİNGİ

Protestoların sürdüğü şehirlerden Konya'da Cuma günü namaz çıkışı protesto gösterileri planlanıyor. AK Parti İl Başkanlığı Perşembe günü sabah saatlerinde bir açıklama yayınlayarak çatışmaların sona ermesi çağrısı yaptı. Yeniden Refah Partisi ise 14 Ekim Cumartesi günü Hükümet Meydanı'nda bir program gerçekleştirmeyi planlıyor.

Yeniden Refah Partisi "Özgür Filistin Mitingi" ismiyle bir protesto gösterisi yapacak. 14:00'da başlayacak olan mitinge katılımın yüksek olması bekleniyor.

Milli Gençlik Derneği de, Yeniden Refah Partisi'nin 14 Ekim Cumartesi günü Hükümet Meydanı'nda gerçekleştireceği mitinge destek verecek.

KONYA'DA PROTESTO VE KONSERLER BİR ARADA

Protestolar sürerken Konya'da konserler de tam gaz devam ediyor. 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 15:00'da bir alışveriş merkezinin organizasyonunda ünlü şarkıcı Merve Özbey sahne alacak.

AVM'den son dakika açıklaması geldi:

"Başımız Sağ Olsun!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesine açılan taciz atışı sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya’ya Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabır diliyoruz.

Bugün gerçekleşecek olan açılış törenimiz ve Merve Özbey konserimiz iptal edilmiştir.

Tekrar başımız sağ olsun Türkiye!"

KONSERLER BİTMİYOR

Yine Konya'da Kahve ve Çikolata Festivali'nde 13 Ekim Cuma günü Canbay&Wolker sahnede performans sergileyecek. 15 Ekim Pazar günü de aynı organizasyonda Semicenk sahneye çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.