Konya’da çekici ile motosiklet çarpıştı! İbrahim Karaman öldü

Konya’da çekici ile motosiklet çarpıştı! İbrahim Karaman öldü

Konya - Afyon karayolu Akşehir ilçesi yakınlarında çekici ile çarpışan motosikletin sürücüsü İbrahim Karaman olay yerinde hayatını kaybetti. Trafik kazasının arsından kaçan sürücünün Kadınhanı'nda teslim olduğu öğrenildi

Trafik kazası, Afyonkarahisar-Konya arasındaki D-300 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'dan Akşehir'e seyir halinde olan İ.A. (53) idaresindeki 42 AKJ 657 plakalı çekici, yine aynı yönde seyir halinde olan İbrahim Karaman (45) yönetimindeki 42 US 357 plakalı motosiklete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrilerek yola savruldu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada motosiklet sürücüsü İbrahim Karaman'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan çekici sürücüsü İ.A.'nın Kadınhanı ilçesinde teslim olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Konya’da çekici ile motosiklet çarpıştı! İbrahim Karaman öldü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.