Konya'da altın satışı durdu mu? Ekranlar kapandı

Konya'da altın satışı durdu mu? Ekranlar kapandı

Son haftalarda altın fiyatları yatırımcıların gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Fiyatlarda yaşanan dalgalanmalar Konya'da da etkisini gösterdi. Bazı vatandaşlar kuyumcularda gram altın bulamadıklarını ve satışların durduğunu iddia etti.

Gram Altın Fiyatı Düşüşe Geçti

Dün ons fiyatındaki artışa paralel yükselen gram altın fiyatı, günü 2 bin 247 liradan tamamlamıştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gram altın fiyatı 2 bin 242 lira seviyesinde seyrediyor.

Konya'da Bazı Kuyumcularda Altın Satışı Durdu mu?

Piyasalarda fiyatların düşmeye başlamasının ardından Konya'da gram altın bulunamadığı konuşulmaya başladı. Bazı vatandaşlar kuyumcularda altın bulamadıklarını ve satışların durduğunu iddia etti. Öte yandan bazı kuyumcuların ve altın satıcılarının da internet sitesindeki ekranlarını kapattığı, yalnızca alış bölümlerinin açık olduğu görüldü.

zile.jpg

Alım-Satım Fiyatları Arasında Farklar Dikkat Çekiyor

Konya piyasalarında alım satım yapan bazı işletmelerin çeyrek altında 500 lira farkla alım satım yaptığı, bu rakamın yarım altında 800 lirayı geçtiği görüldü.

Uzmanlar Ne Diyor?

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altında 2 binli rakamların geride kalacağını ve bu yıl 3 bin lira hedefi olduğunu unutmamak gerektiğini söylüyor. Memiş, ons altındaki geri çekilmenin gram altın fiyatını da aşağı çekebileceğini ve alım fırsatı oluşturabileceğini belirtiyor.

Ekranlar 1 saat sonra yeniden açıldı...

ekran.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum