Konya'da acı ölüm! Dipsiz göle giren Ahmet Arı hayatını kaybetti

Konya'da acı ölüm! Dipsiz göle giren Ahmet Arı hayatını kaybetti

Konya’nın Bozkır ilçesi Antalya il sınırında bulunan Dipsiz Göl’e serinlemek için giren Manavgat Sülek mahallesi sakinlerinden 25 yaşındaki Ahmet Arı boğularak yaşamını yitirdi.

Konya’nın Bozkır ilçesinde serinlemek için Dipsiz göle giren 25 yaşındaki Ahmet Arı, boğularak yaşamını yitirdi

Acı olay dün gece Konya'nın Bozkır ilçesi Sorkun Mahallesi Antalya il sınırına yakın bölgede bulunan Dipsiz Gölde meydana geldi.

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DİPSİZ GÖLDEN ÇIKAMADI

Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesi Sülek mahallesi sakinlerinden Ahmet Arı, arkadaşlarıyla birlikte mahalle yakınlarında bulunan Dipsiz Göle giden ve burada serinlemek için göle girdi. Ahmet Arı, bir süre sonra suda gözden kayboldu.

Bir süre kendinden haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

AHMET ARI'NIN CESEDİ 5 METRE UZAKTA BULUNDU

Ekiplerin çalışması sonrası Ahmet Arı'nın cansız bedeni kıyıdan yaklaşık 5 metre uzakta bulunarak sudan çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Ahmet Arı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerindeki incelemelerin ardından Arı’nın cansız bedeninin otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.