Konya'da 40 kilometre arayla iki açılış

Konya'da 40 kilometre arayla iki açılış

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları kapsamında Güneysınır Kapalı Pazar Alanı ve Çumra Güvercinlik Çok Amaçlı Salon açıldı. Yeni tesisler, bölgeye modern altyapı ve hizmet olanakları sağlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Güneysınır ve Çumra ilçelerine kazandırılan yeni altyapı ve tesislerin açılışını gerçekleştirdi. Güneysınır'da hizmete sunulan Kapalı Pazar Alanı'nın açılış töreninde konuşan Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, yapılan çalışmaların hükümet, bakanlar, milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın destekleriyle hayata geçirildiğini vurgulayarak teşekkürlerini iletti. Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu ise yapılan işbirliğine vurgu yaparak, pazar alanının 2.100 metrekarelik bir alana sahip olduğunu ve 27 milyon 900 bin liraya mal olduğunu belirtti.

gu.jpg

Aynı gün Çumra ilçesinde de Güvercinlik Çok Amaçlı Salon'un açılışı gerçekleştirildi. Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, tesisin hizmete açılmasının bölgeye katkı sağlayacağını ifade ederek Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etti. Genel Sekreter Ercan Uslu ise, Büyükşehir Belediye Başkanı'nın liderliğinde ilçelerle uyum içinde çalışmanın önemine değindi.

cu.jpg

Açılış törenlerine katılan AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, yapılan yatırımların fonksiyonel ve modern olduğunu belirterek, hizmetlerin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi. Altunyaldız, Konya'nın artık marka bir belediyecilik anlayışına sahip olduğunu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı tebrik ettiğini söyledi.

Güneyşınır Kapalı Pazar Alanı ve Çumra Güvercinlik Çok Amaçlı Salon'un açılışı dualarla gerçekleştirildi. Programlara Cumhur İttifakı Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci, AK Parti Çumra İlçe Başkanı İbrahim Onbaşı, MHP Çumra İlçe Başkanı Recep Yıldırım da katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.