Konya’da 4 yaşındaki çocuk 5. kattan düştü! Durumu ağır

Konya’da 4 yaşındaki çocuk 5. kattan düştü! Durumu ağır

Konya'nın Kulu ilçesinde 4 yaşındaki çocuk ailesinin 5. kattaki evlerini havalandırmak için açtığı pencereden düştü. Ağır yaralanan çocuk Kulu'daki ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine sevk edildi

Konya'nın Kulu ilçesinde 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk 5. katta bulunan evlerinin penceresinden düştü. Ağır yaralanan H.M. Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay, bu sabah saat 07.30 sıralarında Konya'nın Kulu ilçesi Alpaslan Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir apartmanın 5. katında ikamet eden yabancı uyruklu aile evi havalandırmak için pencereyi açtı.

EVDE ÇOCUĞU ARAYAN AİLE AŞAĞIDA GÖRDÜ

Bir süre sonra 4 yaşındaki çocukları H.M.'nin odada olmadığını fark eden aile, açık pencereden aşağı baktıklarında çocuğun yerde hareketsiz yattığını gördü.

KONYA'YA SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan çocuk, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada müdahale edilen ve sağlık durumu ciddi olan çocuk Konya Şehir Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.