Konya'da 2. el ev eşyası taşıyan kamyondan 190 kilogram esrar çıktı! Üzerine kahve koymuşlar

Konya - Ankara yolunda şüphe üzerine durdurulan 2. el ev eşyası taşıyan kamyonda yapılan aramada, battaniye ve valizlerin içine gizlenmiş halde 190 kilogram esrar ele geçirildi. Paketlerin üzerine kahve ve silikon malzemesi yerleştirildiği belirlendi

Konya - Ankara yolunda polis ekiplerinin yol uygulamasında şüphe üzerine aradığı 2. el ev eşyası taşıyan kamyonda, battaniye ve valizlerin içine gizlenmiş halde 190 kilogram esrar ele geçirildi. Uyuşturucuyu olası narkotik aramada gizlemek için paketlerin üzerine silikon ve kahve yerleştirildiği ortaya çıkarken, kamyon şoförü gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ankara yolu üzerinde gerçekleştirdiği yol uygulamasında bir kamyonu durdurdu.

SÜRÜCÜNÜN HAREKETLERİ DİKKATTEN KAÇMADI

Araç sürücüsü F.K.'nin (36) polisleri karşısında görünce şüpheli hareketler sergilemesi üzerine narkotik ekipleri, 2. el eşya taşıyan kamyonun kasasında hassas burunlu narkotik köpeği eşliğinde arama yaptı.

BATTANİYE VE VALİZLERİN İÇİNDEN ESRAR ÇIKTI

Yapılan aramada, kamyonun kasasındaki eşyaların arasında bulunan battaniyelerin ve valizlerin içine gizlenmiş halde 190 kilogram esrar ele geçirildi. Ekiplerin yaptığı incelemede uyuşturucu maddelerin kokusunu gizlemek için paketlerin üzerine kahve ve silikon malzemesi yerleştirildiği tespit edildi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü F.K. hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan işlem başlatıldığı bilgisi verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.