Konya yanıyor! Günde en az 3 ağır kaza ve 644 ani olay

Konya yanıyor! Günde en az 3 ağır kaza ve 644 ani olay

Konya yeni yıla oldukça sert bir giriş yaptı. Şehirdeki meteoroloji olaylarına rağmen hareketlilik de sürüyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın istatistiklerine göre Ocak ayı oldukça sert geçmişe benziyor.

Huzur kenti sloganıyla tanınan Konya'da yeni yıl oldukça hızlı başlamış gibi görünüyor. Yalnızca 1 ay içinde yüzlerce trafik kazası meydana geldi. Onlarca ev ve işyeri yangınının yaşandığı Konya'da anlık müdahaleler de büyük kayıpların önüne geçti.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı 2022 yılı Ocak ayına dair istatistiklerini yayınladı. İstatistiklerdeki rakamlar oldukça çarpıcı. Dikkatsizlik ve teknik arızalardan ötürü itfaiye ekiplerinin 1 ayda müdahale ettiği ev ve işyeri yangını sayısı 96.

Son günlerde artan araç yangınları ise itfaiyenin özel uzmanlık alanına girdi. Şehirde Ocak ayında itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği araç yangını sayısı 40 oldu.

Diğer istatistikler şu şekilde sıralandı:
konya-itfaiye-mudahale.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.