Konya Toptancılar Çarşısında bir iş yerinde yangın çıktı! Gıda maddeleri böyle kurtarıldı

Konya Toptancılar Çarşısında bir iş yerinde yangın çıktı. işçiler, çeşitli gıda maddelerini yangında zarar görmemesi için forkliftlerle dışarıya çıkarırken, yangın ihbar üzerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Konya'da bir iş yerinde yangın çıktı. Çalışanlar gıda maddelerini duman altında dışarıya çıkarırken, itfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alarak söndürdü. İş yerinde maddi zarar meydana gelirken, yangının çıkış nedenini tespit etmek için inceleme başlatıldı.

Yangın, sabah saatlerinde Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Gökyer Sokak üzerinde bulunan Toptancılar Çarşısında bir iş yerinde çıktı.

Edinilen bilgiye göre, sabah erken iş yerine gelen çalışanlar yangını fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İş yerinde çalışan işçiler, içeride bulunan çeşitli gıda maddelerini yangında zarar görmemesi için forkliftlerle dışarıya çıkarttı.

İş yerine ulaşan itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Yangının çıkış sebebinin yapılacak inceleme sonrası netlik kazanacağı bilgisi verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.