Konya Ticaret Odası seçim sonuçları belli oldu! Başkan Öztürk'ten birlik ve beraberlik vurgusu

Konya Ticaret Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimleri tamamlandı. KTO üyeleri 70 sandıkta oy verme ve sayım işlemleri tamamlandı. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, 158 meclis üyesinin 152'sini kazandıklarını açıkladı.

Konya Ticaret Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimleri tamamlandı. KTO üyeleri 70 sandıkta oy verme ve sayım işlemleri tamamlandı. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, 158 meclis üyesinin 152'sini kazandıklarını açıkladı. KTO Yönetim Kurulu seçimleri ise 18 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek.

Konya Ticaret Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimleri 12 Kasım 2022 Cumartesi (bugün) 09:30 ile 17:00 saatleri arasında KTO-TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi.

KTO'nun 70 meclis komitesinde 386 adayın seçileceği seçimlerde 158 meclis üyesi de belirlenmiş oldu. 6 komitede çift listenin yarıştığı seçimlerden sonra 11 yıldır Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Selçuk Öztürk, meclis üyelerinin oylarıyla yeniden başkan seçildi.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, sonuçların belli olmasının ardından üyelere bir teşekkür konuşması yaptı..

kto-secim.jpg

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan KTO Başkanı Selçuk Öztürk, liste ayrımı gözetmeksizin tüm üyelere teşekkür etti. Selçuk Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

70 sandığımızın oy sayım işlemleri de tamamlandı. 158 meclis üyesinin 152'sini hep beraber kazanmış olduk, hepinizden Allah razı olsun. Emeğinize, yüreğinize, ayağınıza sağlık. Öncelikle böyle bir sonucu nasip ettiği için Allah'a hamd ediyorum, sonuçların hayırlara vesile olmasını diliyorum.

"GÖSTERDİĞİNİZ HASSASİYET İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Tüm komitelerimizde yaptığımız seçimlerimizin temsil ettiğimiz odamızın büyüklüğüne, sahip olduğumuz inancımıza ve ahlaki değerlerimize yakışır bir şekilde tamamlanmasından dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Seçimlerimizin huzurlu bir ortamda yapılması, seçimin ve oyların sayılması sırasında herhangi bir üzücü hadise yaşanmaması bize ayrıca mutluluk vermiştir.

Seçim sebebiyle bir üyemizin bile kalbinin kırılmasına, hesabını veremeyeceğimiz bir tutum içerisine girilmesine müsaade edemezdik. Gösterdiğiniz hassasiyet için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi odamızın sahibi olan ve odamızın yönetimi için vekilliklerine talip olduğumuz tüm üyelerimize buraya kadar gelerek oylarını kullandıkları için canı gönülden şükranlarımı sunuyorum..

kto-secim-ozturk.jpg

"BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR"

Odamızın en güzel hasleti, en gurur duyduğumuz özelliği birlik ve beraberliktir. Bugünkü seçimimiz birlik ve beraberliğimizi bir kez daha gösterdi.. "Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır" öğüdünü hiçbir zaman unutmayacağız Allah'ın izniyle.

Tüm komitelerimizde liste ayrımı gözetmeksizin aday olan ve seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Yeni dönemde başarılar ve hayırlı hizmetler diliyorum..

Bugün yapılan seçimlerde sarı listemizin büyük bir başarı elde etmesinde, seçim kararı aldığımız ilk günden itibaren, gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan yol arkadaşlarıma ve hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Resim

KTO YÖNETİM KURULU SEÇİMİ 18 KASIM'DA

Bugünkü seçimlerimizin sonuçlarıyla, önümüzdeki Cuma günü yapılacak olan yönetim kurulu seçimlerinde yeniden sizlerle bir araya geleceğiz.. Cenab-ı Hak hiç birimizi mahcup etmesin.

Bu sonuçlar bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin, üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığını teyit etmiş oldu..

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.