Konya SMMMO'da seminer

Konya SMMMO'da seminer

Konya Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından oda üyelerine ve stajyerlerine yönelik olarak düzenlenen mesleki eğitim faaliyetlerine “Gelir Vergisinde önem arz eden konular” semineriyle devam edildi.

Oda hizmet binasında düzenlenen seminere çok sayıda oda üyesi ve stajyeri katıldı. Oda üyelerinden gelen yoğun istek üzerine alanlarında uzman mesleki üstadların katkılarıyla yoğun bir seminer programı düzenlediklerini belirten Oda Başkanı İsmail Turan, “Güncel konular üzerine düzenlediğimiz eğitim faaliyetlerimiz devam ediyor. Yeminli Mali Müşavirlik sınavlarına hazırlık ve ihtisas kurslarımız devam ediyor. Bu kurslarımızda eğitim veren üstadlarımız bizleri kırmayarak sizler içinde seminer hazırlığı yapıyorlar. Bugün gelir vergisi konusunu işleyeceğiz. Gelecek seminer konumuzda kurumlar vergisi olacak. Bildiğimiz konular olabilir fakat güncel dönem olduğu için bazı bilgi eksikliklerimiz olabilir. Bu konularda bizi ilgilendiren kısımları dinleyerek beyannamelerimizi daha sağlıklı verebiliriz” dedi.

TÜRKİYE MUHASEBE FORUMU 27-28-29 NİSAN’DA KONYADA

Yapılan çalışmalar sonucunda Türkiye Muhasebe Forumu’nun 27-28-29 Nisan 2015 tarihlerinde Konya’da yapılacağını belirten Başkan Turan, “27-28-29 Nisan’da Türkiye’nin bütün illerinden meslektaşlarımızı Konya’da Türkiye Muhasebe forumunda ağırlayacağız. Şu anda otel rezervasyonları dolmak üzere. Sizlerden katılmak isteyen meslektaşlarımız olursa oda web sitemiz üzerinden kaydınızı alacağız” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasından sonra Gelir Vergisinde önem arz eden konular hakkında eski gelirler Başkontrolörü YMM İrfan Vural tarafından detaylı bilgilendirme yapıldı.