Konya Selçuklu’da mobilya atölyesinde yangın!

Konya Selçuklu’da mobilya atölyesinde yangın!

Konya Selçuklu'da bir mobilya atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı. İş yerinde maddi hasara neden olan yangının kısa sürede söndürülürken, çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlatıldı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir mobilya atölyesinde geç saatlerde yangın çıktı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince büyümeden söndürülen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yangın, saat 23.15 sıralarında Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Yeşilköy Sokak'ta bulunan bir mobilya atölyesinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, atölyede henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı.

Konya’da mobilya atölyesinde yangın

DUMANI GÖREN VATANDAŞ İHBAR ETTİ

Dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı.

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın büyümeden söndürüldü. İş yerinde maddi hasara neden olan yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Konya’da mobilya atölyesinde yangın

Konya’da mobilya atölyesinde yangın

Konya’da mobilya atölyesinde yangın

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.