Konya sağlık camiasının acı kaybı! Hemşire Melek oldu

Konya sağlık camiasının acı kaybı! Hemşire Melek oldu

Konya'da bir sağlık çalışanı daha yaşamını yitirdi. Konya Numune Hastanesi'nde görevli hemşire Melek Çolak vefat etti.

Konya Numune Hastanesi çalışanlarından hemşire Melek Çolak yaşamını yitirdi. Koronavirüs salgınında önemli çalışmalara imza atan Konya'daki sağlık çalışanlarından biri daha vefat etti.

Konya Numune Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Melek Çolak'ın (43), 2 Eylül 2021 tarihinde Covid-19 testi pozitif çıktı. Bunun üzerine görev yaptığı hastanede tedavi altına alınan ve durumu ağırlaşan Melek Çolak, Yoğun Bakım Ünitesine alındı. 25 yıllık hemşire olan Melek Çolak, 46 gündür yaşam mücadelesi verdiği hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Meslektaşlarını ve görev yaptığı hastane çalışanlarını yasa boğan Melek Çolak'ın cenazesi, memleketi Konya'nın Beyşehir ilçesinde dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi. Bekar olan Melek hemşirenin babası da geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmişti.

Korona virüse yenik düşen hemşire Melek Çolak'ın ablası Durgül Çolak'ın da aynı hastanede hemşire olarak görev yaptığı ve aynı yıl hemşirelik mesleğine başladığı öğrenildi.

ACIMIZ BÜYÜK

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, acı haberi şu cümlelerle duyurdu:

"Konya Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görev yapmakta olan mesai arkadaşımız Melek Çolak’ın hayatını kaybettiğini çok derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum sağlık çalışanımıza Allah’tan rahmet niyaz eder, başta ailesi ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim"

Numune Hastanesi Başhekimi Ekrem Akkurt da yayınladığı mesajda "Hastanemizde görev yapmakta olan kıymetli mesai arkadaşımız Melek Çolak hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi ve mesai arkadaşları olmak üzere tüm sağlık çalışanları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim" cümlelerini kullandı.

Hemşire Melek Çolak'ın bundan 1 buçuk ay önce koronavirüse yakalandığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

246164959-1990895424407490-3222601580714619269-n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum