Konya polisinden zehir tacirlerine operasyon: 7 gözaltı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına darbe! 7 şüpheli gözaltında.

Konya Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri önderliğinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda önemli bir başarı elde etti. Yapılan çalışmalarda zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

Narkotik ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda 7 şüpheli tespit edilerek gözaltına alındı. Şüphelilerin üst, araç ve ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda yaklaşık 800 adet uyuşturucu hap ile 860 gram bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid ele geçirildi. Ayrıca, suç unsuru olduğu değerlendirilen bir miktar para da ele geçirilenler arasındaydı.

Emniyet güçleri, yakalanan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatırken, uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Konya'da uyuşturucuyla mücadelede kararlı bir şekilde ilerleyen emniyet güçleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlama adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.