Konya narkotik ekiplerinden torbacılara bayram darbesi! 73 uyuşturucu satıcısı yakalandı

Konya’da Narkotik Ekipleri, bayramda da uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadı. Düzenlenen çok sayıda operasyonda uyuşturucu satışı ve kullanımına yönelik 41 farklı olayla ilgili 73 zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı.

Konya’da Narkotik Ekipleri, 9 günlük bayram tatilinde de uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadı. Narkotik ekiplerinin kent genelinde düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu satışı ve kullanımına yönelik 41 farklı olayda 73 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik çalışmalarını Kurban Bayramında da aralıksız sürdürdü.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Narkotik ekiplerinin 13-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda; 16 Kilo Esrar, 1.5 Kilo Metamfetamin, 1.3 Kilo Sentetik Kannabinoid, 335 kök Hint Keneviri, 30.500 adet Uyuşturucu Hap, 9 adet Ruhsatsız Tabanca, 10 adet Ruhsatsız Tüfek, 450 adet Fişek, uyuşturucu ticaretinde kullanılan 2 adet hassas terazi ve 92.225 TL suç geliri para ele geçirilerek el konulduğu bildirildi.

4.jpg44444.jpg44.jpg444.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum