Konya Kulu'da 85 Hazine Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Çıkıyor

Konya Kulu'da 85 Hazine Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Çıkıyor

Kulu Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği'nin duyurusuna göre, Konya'nın Kulu ilçesinde bulunan 85 adet Hazine taşınmazı, 27-28-29 Aralık 2023 tarihlerinde açık teklif usulüyle satışa sunulacak.

Konya'nın Kulu ilçesi, arsa ve konut potansiyeli taşıyan 85 adet Hazine taşınmazını satışa çıkarıyor. Kulu Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği'nin duyurusuna göre, Zincirlikuyu, Ömeranlı/Hürriyet, Karacadağ, Mandıra, Fevziye, Burunağıl, Bozan, Beşkardeş ve Acıkuyu mahallelerinde bulunan söz konusu taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulüyle elden çıkarılacak.

Taşınmazlar, 38 metrekare ile 10 bin 995 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. İmar planına göre bir kısmı konut alanı olarak belirlenmişken, diğer bölümleri imarsız arsa statüsünde bulunuyor.

İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminat olarak taşınmazın tahmini bedelinin yüzde 2'sini Kulu Ziraat Bankası'nın TR77 0001 0005 1000 0010 0056 11 numaralı hesabına yatırmaları gerekiyor.

Satışlar, 27-28-29 Aralık 2023 tarihlerinde Kulu Milli Emlak Şefliği Toplantı Odası'nda gerçekleştirilecek. Bu süreçte, ilgilenenlerin belirtilen tarihler arasında ilgili yerde hazır bulunmaları önem taşıyor.

Kulu ilçesindeki bu Hazine taşınmazlarının açık artırma yoluyla satışıyla ilgilenenlerin, gerekli belgelerle birlikte belirtilen tarihlerde ihaleye katılım göstermeleri bekleniyor.

Bu duyuru, ilçedeki gayrimenkul arayışında olanlar için önemli bir fırsat olarak değerlendirilebilir. Katılımcıların, ilgili tarihlerde gerekli adımları atarak bu satış sürecine dahil olmaları mümkün olacak.

Kulu ilçesindeki Hazine taşınmazları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, Kulu Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği'ne başvuruda bulunabilirler.

Kulu ilçesindeki bu satışın, gayrimenkul piyasasında hareketliliğe katkı sağlayacağı ve bölgedeki yatırım fırsatlarını artırabileceği değerlendiriliyor.

Satışa sunulan arsaların listesi şu şekilde:

kulu-satilik-1-001.jpgkulu-satilik-2.jpgkulu-satilik-3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.