Konya kritik günlerinden birini yaşayacak! Yatırımcı için önemli tarih 7 Temmuz

Konya kritik günlerinden birini yaşayacak! Yatırımcı için önemli tarih 7 Temmuz

Koronavirüs çalışmalarını devam ettiren Konya Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki yeni ayla birlikte Konya’nın önemli 3 bölgesinde arazi satışı yapacağını duyurdu. Satış ihalesi 7 Temmuz’da düzenlenecek.

Koronavirüs salgınının başlangıcından itibaren önemli çalışmalar yapan Konya Büyükşehir Belediyesi, hayatın normale döndüğü günlerin başlangıcında faaliyetlerine dönmeye başladı.

Şehrin belli noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da gündeminde olan yatırımlar için de çalışmalarını devam ettiriyor.

Diğer yandan müteşebbisler için kendine ait arazileri devretmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, 7 adet değerli arazisini satışa çıkardığını duyurdu.

Fetih Mahallesi, Yazır Mahallesi, Sille ve Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan mesken ve sanayi siteleri için imarlı arazilerini satışa çıkardığını duyuran Büyükşehir Belediyesi, bu satışlardan elde ettiği gelirlerle yeni yatırımların önünü açmak istiyor.

İhale 7 Temmuz Salı günü saat 15:00’da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı binasında yapılacak. İhaleye aynı gün 12:30’a kadar teklif verilebilecek.

Etiketler :