Konya Karatay’da müstakil evin deposunda yangın çıktı!

Konya Karatay’da müstakil evin deposunda yangın çıktı!

Konya Karatay'da müstakil bir evin deposunda çıkan yangında vatandaşın bisiklet ve motosikleti kullanılamaz hale geldi, maddi hasar oluştu

Konya'nın Karatay ilçesinde müstakil bir evin deposunda çıkan yangın itfaiye ekibince söndürülürken, maddi hasar meydana geldi.

Yangın, saat 11.00 sıralarında Konya'nın merkez Karatay ilçesi Köprübaşı Mahallesi Sedirler Caddesi'nde bulunan A.Ç'ye ait müstakil evin yanında bulunan depoda çıktı. Edinilen bilgiye göre, depodan yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. İçeride bulunan bisiklet ve motosiklet zarar görürken, depo kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili araştırma başlatıldı.

ev.jpgevv.jpgevvv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.