Konya Hüyük'teki uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme!

Konya Hüyük'teki uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme!

Konya'nın Hüyük ilçesinde jandarmanın bir eve düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 N.E.Y. (28) ile A.Y. (26) çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Seydişehir Cezaevine gönderildi

Konya'nın Hüyük ilçesinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu ve silahla yakalanarak gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı ve Hüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan bir ihbar üzerine Hüyük ilçesi Çamlıca Mahallesinde bulunan bir eve operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada 3 kilo 138 gram kurumuş kenevir, 18,4 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız markası belirsiz tabanca, 2 adet ruhsatsız seri numarasız av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 8 adet fişek ve 11 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

Adreste bulunan şüpheliler N.E.Y. (28) ile A.Y. (26) gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 2 şüpheli dün Beyşehir Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerin, çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Seydişehir Cezaevine gönderildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.