Konya haber! Kulu’da artan hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile cenaze yemekleri istişare edildi

Konya haber! Kulu’da artan hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile cenaze yemekleri istişare edildi

Konya'nın Kulu ilçesinde mahalle muhtarları ve kamu kurum ve kuruluş amirlerinin katıldığı istişare toplantısında artan hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınacak önlemler ile cenaze yemeklerinin kaldırılması konusunda istişarelerde bulunuldu

Konya'nın Kulu ilçesinde mahalle muhtarları ve kamu kurum ve kamu kuruluşu amirlerinin katıldığı istişare toplantısında ilçedeki sorunlar ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Konferans Salonunda yapılan istişare toplantısında konuşan Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, ilçede son zamanlarda artan hırsızlık olaylarının önlenebilmesi için daha güvenli ve huzurlu bir ortam oluşturulmasının öneminden bahsetti. Kaymakam Polat, telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşların bilinçlendirilmesi gerektiğini ve bu tür olayların önüne geçilebilmesi için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini vurguladı. İlçe genelindeki mahallelerde cenaze yemeklerinin kaldırılmasının da gündeme geldiği toplantıda Kaymakam Polat, gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenerek kaymakamlığa bilgi verilmesi konusunda talimat verdi. Polat, yeni hastane inşaatının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Murat Ünver'de belediye olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantı sonunda kamu ve kurum amirleri de yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

aw735143-01.jpgaw735143-02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.