Konya Gökkuşağı AVM esnafının gözü SÜ senatosunda

Konya Gökkuşağı AVM esnafının gözü SÜ senatosunda

Selçuk Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Gökkuşağı AVM esnafı, uzaktan eğitime geçilmesiyle zorlu pandemi sürecinde iş yapamaz hale geldi. Esnaf Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy'a dilekçe vererek, avm ve kantinci esnafından kira alınmamasını istedi

Konya'da Selçuk Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yer alan Gökkuşağı Alışveriş Merkezi esnafı Rektör Metin Aksoy'a toplu dilekçe vererek, normalleşme sürecine dönülene kadar kiraların alınmamasını istedi.

3.jpg

Koronavirüs salgınının başlaması ve ardından yüz yüze eğitime verilen aranın ardından iş yapamaz duruma gelen ve pek çoğu işyerlerini kapatan Gökkuşağı AVM esnafı bir araya gelerek Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'ne gitti. Pandemi süreci bitene kadar üniversite yerleşkesinde bulunan iş yerleri ve kantinlerden kira alınmaması için Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne giderek Rektör Prof. Dr Metin Aksoy‘a dilekçe veren esnaf, olumlu karar bekliyor. 

33.jpg

Ülke genelinde resmi kurumlarca esnafa yapılan kira almama desteğinin kendilerine de verilmesini bekleyen Konya Gökkuşağı AVM esnafı SÜ Senatosunun alacağı kararı bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.