Konya Emniyeti zehir tacirlerini kıskıvrak yakaladı

Konya Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarını sıkılaştırıyor. Son operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilirken, 14 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına karşı başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi. Kent merkezinde gerçekleştirilen operasyonlarda, büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve 14 şüpheli gözaltına alındı.

k1-001.jpg

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesinde şüpheli bir aracı durdurarak başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Araçta yapılan aramada 9 parça halinde toplam 10 kilo 350 gram skunk maddesi ele geçirildi ve araç içerisinde bulunan M.Y. isimli şüpheli gözaltına alındı.

k2.jpg

Ayrıca, Narkotik ve Asayiş ekiplerinin Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde ortaklaşa düzenlediği diğer operasyonlarda 473 adet uyuşturucu hap, 102 gram metamfetamin, 125 gram bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid maddesi ve bir miktar suç unsuru para ele geçirildi.

Toplamda 14 şüpheli gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatılan şüphelilerin 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konya Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelesinde kararlı adımlarla devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.