Konya Çumra'da hareketli anlar! İntihar için inşaat çatısına çıktı

Son dakika haberi! Konya'nın Çumra ilçesi İstiklal caddesinde bir inşaata çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaş yürekleri ağza getirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, şahsı ikna çalışmaları devam ediyor

Son dakika haberine göre Konya'nın Çumra ilçesi İstiklal caddesinde bir inşaata çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs yürekleri ağza getirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şahsı ikna etmek için çalışmalar sürüyor.

Olay Konya'nın Çumra ilçesi İstiklal Caddesi Aytemiz Petrol karşısında bir inşaatı süren bir binada meydana geldi. Henüz ismi öğrenilemeyen orta yaşlı bir şahıs 5 kattı bir inşaatın çatısına çıkarak, intihar girişiminde bulundu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Vatandaşlar toplanarak olayı meraklı gözlerle izlerken, ekiplerin şahsı ikna çalışmaları devam ediyor. (Kaynak: Memleket)

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 15 kişi, motorsiklet ve yol görseli olabilir

Foto Kaynak : facebook.com/CumraTiVi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.