Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay açıkladı: 2022 şivlilik başvuruları uzatıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay açıkladı: 2022 şivlilik başvuruları uzatıldı

Konya'da çocukların heyecanla beklediği şivlilik başvurularının uzatıldı. Gelişmeyi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay bildirdi.

100 bin çocuğa dağıtılacak şivlilik hediyeleri için açılan başvuru ekranına aynı anda on binlerce vatandaşın girmesiyle sistem kilitlendi. Konya'nın en güzel adetlerinden biri olan şivlilik için sivlilik.konya.bel.tr adresine giriş yapan vatandaşlar başvuru işlemlerini gerçekleştiremedi. Durum böyle olunca devreye Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay girdi.

100 BİN HEDİYE DAĞITILACAK

Bugün akşam saat 20:00'dan itibaren başlayan başvuruların ardından Konya Büyükşehir Belediyesi, hazırlanan paketleri çocukların girilen adreslerine gönderecek. Başvurusu kabul edilen çocuk sayısının yaşanan sorun nedeniyle şimdilik 12 binde kaldığını bildiren Başkan Uğur İbrahim Altay başvuruların yarına kadar uzatıldığını açıkladı.

YARIN SAAT 22:00'A UZATILDI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay son durum hakkında şu cümleleri kullandı:

- Şivlilik için kayıt şu an 12.000 oldu.

- Yoğunluktan dolayı hata ekranı gören arkadaşlarım merak etmesinler, başvurular yarın akşama 22.00’ye kadar devam edecek.

- 100.000’den sonraya kalan küçük arkadaşlarımı da üzmeyiz merak etmeyin. İlginize teşekkür ederim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum